A Scanner Darkly (2006)

Science fiction / Animation / Thriller af Richard Linklater med Keanu Reeves, Winona Ryder, Robert Downey Jr, Woody Harrelson

Itunes Lej / 39 kr

Plot

Hvad kan en scanner se? Kan den se ind i din hjerne? Ind i dit hjerte? Nu kommer filmen A Scanner Darkly, baseret på en roman af Philip K. Dick – sci-fi-legenden, som skrev bøgerne bag Blade Runner, Total Recall og Minority Report. Richard Linklater har skabt filmen med det nyskabende animerede look. Tid: Den nære fremtid. Sted: Forstæderne. Historien: En skarp, underholdende fortælling om en gruppe mennesker, der er afhængige af stoffet Substance D, og om en regering, der gladeligt ødelægger sine borgere – deres rettigheder og deres forhold – for at redde dem. Robert Downey Jr., Woody Harrelson, Winona Ryder og Rory Cochrane spiller en gruppe misbrugere, der både er bange for hinanden og for spioner. Keanu Reeves spiller en spion, som også er en del af gruppen ... indtil han begynder at få personlighedsspaltning. Nyd paranoiaen. Der er ikke nogen, der holder øje med dig. Tro mig

Priser

Se A Scanner Darkly online, ikke gratis men billigst
Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer og kan ses i SD kvalitet
Lejen er 19 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 39 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Køb
79 kr. for Altid og i HD kvalitet
99 kr. for Altid og i HD kvalitet
Lej Sprog Pris Tid Kvalitet
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer SD Se nu
19 kr 48 timer HD Se nu
39 kr 48 timer HD Se nu
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid HD Se nu
99 kr Altid HD Se nu
A Scanner Darkly

Detaljer

Genre Science fiction, Animation, Thriller, Drama
Originaltitel A Scanner Darkly
Instruktør Richard Linklater
Udgivelsesår 2006
Tags Undercover, stof(drug), overvågning(surveillance), Dystopia, baseret på roman(based on novel), detektiv(detective), test, Californien(california), Neo-noir, drøm(dream), fremtidige(future), kokain(cocaine), Corporation, skizofrene(schizophrenic), totalitære(totalitarian), eksamen(exam), tildeling(assignment), hjernen(brain), stof(substance), betingelse(condition), Zor
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.