Ex Machina (2015)

Science fiction / Thriller / Drama af Alex Garland med Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, Alicia Vikander, Sonoya Mizuno

VIAPLAY Lej / 39 kr

Plot

Filmen 'Ex Machina' handler om Caleb, en 24-årig programmør. Han arbejder hos verdens største internetfirma, og en dag vinder han en konkurrence, hvor præmien er at komme på en uges ferie i bjergene hos den menneskesky direktør for firmaet. Men da Caleb ankommer til landstedet finder han ud af at han er del af et underligt, men fascinerende eksperiment. Han skal interagere med verdens første rigtige kunstige intelligens. Som er i kroppen på en smuk robotkvinde.

Priser

Se Ex Machina online, ikke gratis men billigst
Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 39 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 39 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Abonnement
Køb
39 kr. for Altid og i HD kvalitet
99 kr. for Altid og i HD kvalitet
Lej Sprog Pris Tid Kvalitet
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer HD Se nu
39 kr 48 timer HD Se nu
39 kr 48 timer HD Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid Kvalitet
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Play 99 kr 1 måned SD Se nu
Spar 50 % i 6 mdr. på C More og få adgang til de nyeste film og serier! For mere information, klik her
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid HD Se nu
99 kr Altid HD Se nu
Ex Machina

Detaljer

Genre Science fiction, Thriller, Drama
Originaltitel Ex Machina
Instruktør Alex Garland
Udgivelsesår 2015
Tags nøgenhed(nudity), venskab(friendship), isolation, bedrag(deception), helikopter(helicopter), fremtidige(future), overvågning kamera(surveillance camera), dans(dancing), undslippe(escape), mistillid(distrust), Eksistentialisme(existentialism), robot, kunstige intelligens(artificial intelligence), magt strømafbrydelse(power outage), afsondrethed(seclusion), selvbevidsthed(self-awareness), fuldskab(drunkenness), forskning facilitet(research facility), robot menneskelige forholdet(robot human relationship), laboratorium(laboratory), KoLay, bevidsthed(consciousness), Lockdown, Turing test, Oscar vinder 2015(Oscar winner 2015)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.