This is the End (2013)

Action / Fantasy / Komedie af Evan Goldberg med James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel

video.ClickBaitProvider.Name Køb / 99 kr

Plot

Evan Goldberg og Seth Rogen instruerer denne actionprægede komediefilm, hvor en række Hollywoodstjerner, herunder Rogen selv, spiller fiktive versioner af sig selv, når de bliver konfronteret med verdens undergang.

Priser

Se This is the End online, ikke gratis men billigst
Køb
59 kr. for Altid og i HD kvalitet
99 kr. for Altid og i HD kvalitet
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid HD Se nu
99 kr Altid HD Se nu
This is the End

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Komedie
Originaltitel This Is the End
Instruktør Evan Goldberg, Seth Rogen
Udgivelsesår 2013
Tags stof(drug), venskab(friendship), sort komedie(black comedy), Monster, voldtægt(rape), Celebrity, besiddelse(possession), part(party), Apocalypse, dæmon(demon), satire, skuespiller(actor), panik(panic), refererer til sig selv(self-referential), udgangen af den verden(end of the world)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.