7 Days in Hell (2015)

Sport / Komedie / Dokumentar af Jake Szymanski med Andy Samberg, Kit Harington, Jon Hamm, Michael Sheen

video.ClickBaitProvider.Name Abn. / 79 kr

Plot

Denne sports-mockumentar skaber en satire over to professionelle tennisspillere og ærkerivaler. Man følger dem frem til deres vigtigste opgør, som bliver Wimbledons længste tenniskamp - 7 dage i helvede.

Priser

Se 7 Days in Hell online, ikke gratis men billigst
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned og kan ses i HD kvalitet
Abonnement Sprog Pris Tid Kvalitet
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 79 kr 1 måned HD Se nu
7 Days in Hell

Detaljer

Genre Sport, Komedie, Dokumentar
Originaltitel 7 Days in Hell
Instruktør Jake Szymanski
Udgivelsesår 2015
Tags Sport, mockumentary, tennis, tennis afspiller(tennis player)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.