Tomorrowland: A World Beyond (2015)

Action / Fantasy af Brad Bird med Britt Robertson, George Clooney, Raffey Cassidy, Thomas Robinson

Itunes Køb / 149 kr

Plot

Casey er en kvik og optimistisk teenagepige med en lidenskabelig interesse for videnskab. Frank er et midaldrende opfindergeni, som er blevet kynisk og desillusioneret efter en skelsættende oplevelse i sin ungdom. Casey og Franks fælles skæbne fører dem på en farlig mission for at finde hemmeligheden bag 'Tomorrowland': en gådefuld og avanceret fremtidsby, der ligger i en alternativ dimension.

Priser

Se Tomorrowland: A World Beyond online, ikke gratis men billigst
Køb
149 kr. for Altid og i HD kvalitet
169 kr. for Altid og i HD kvalitet
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid HD Se nu
169 kr Altid HD Se nu
Tomorrowland: A World Beyond

Detaljer

Genre Action, Fantasy
Originaltitel Tomorrowland
Instruktør Brad Bird
Udgivelsesår 2015
Tags skæbne(destiny), Apocalypse, opfinder(inventor), IMAX, Dreamer, futuristisk bil(futuristic car), futuristisk City(futuristic city)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.