2019 - after the fall of new york (1983)

Science fiction / Action / Gyser af Sergio Martino med Michael Sopkiw, Valentine Monnier, Anna Kanakis, Romano Puppo

Blockbuster Lej / 19 kr

Plot

Det ser dystert ud for menneskeheden. En atomkatastrofe har gjort kvinderne sterile, og samfundet er blevet splittet op i to stridende grupperinger - de ondskabsfulde Eurakere og den revolutionære Federation. Lejesoldaten Parsifal hyres af Federationen til at infiltrere New York og redde den sidste frugtbare kvinde på planeten. Men den faldne metropol er et livsfarligt sted - også for en veltrænet soldat. Kun med hjælp fra Big Ape og den mystiske Ratchet kan Parsifal redde menneskeheden fra total udryddelse.

Priser

Se 2019 - after the fall of new york online, ikke gratis men billigst
Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Køb
69 kr. for Altid og i HD kvalitet
Lej Sprog Pris Tid Kvalitet
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer HD Se nu
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid HD Se nu
2019 - after the fall of new york

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser
Originaltitel 2019 - after the fall of new york
Instruktør Sergio Martino
Udgivelsesår 1983
Tags Dystopia, mord(murder), nye York City(new york city), Martial kunst(martial arts), cyborg, efter apocalypse(post-apocalypse), post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.