Agent Cody Banks (2003)

Action / Komedie / Eventyr af Harald Zwart med Frankie Muniz, Hilary Duff, Angie Harmon, Keith David

Itunes Lej / 39 kr

Plot

Drafted by the government to be a special agent, a nerdy teen must get close to a cute classmate to learn about an evil plan hatched by her father.

Priser

Se Agent Cody Banks online, ikke gratis men billigst
Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 29 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 39 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Køb
69 kr. for Altid og i HD kvalitet
119 kr. for Altid og i HD kvalitet
Lej Sprog Pris Tid Kvalitet
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer HD Se nu
29 kr 48 timer HD Se nu
39 kr 48 timer HD Se nu
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid HD Se nu
119 kr Altid HD Se nu
Agent Cody Banks

Detaljer

Genre Action, Komedie, Eventyr
Originaltitel Agent Cody Banks
Instruktør Harald Zwart
Udgivelsesår 2003
Tags Spy, Killer robot, CIA, kriminelle(delinquent), Teen Spy
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.