12 Monkeys (1995)

Science fiction / Kriminal / Thriller af Terry Gilliam med Bruce Willis, Madeleine Stowe, Brad Pitt, Christopher Plummer

VIAPLAY Lej / 29 kr

Plot

In the year 2035, a convict volunteers to travel back in time to determine the origin of a deadly virus that wiped out the population decades earlier.

Priser

Se 12 Monkeys online, ikke gratis men billigst
Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 29 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 39 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned og kan ses i HD kvalitet
Køb
99 kr. for Altid og i HD kvalitet
119 kr. for Altid og i HD kvalitet
Lej Sprog Pris Tid Kvalitet
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer HD Se nu
29 kr 48 timer HD Se nu
39 kr 48 timer HD Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid Kvalitet
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 79 kr 1 måned HD Se nu
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid HD Se nu
119 kr Altid HD Se nu
12 Monkeys

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal, Thriller
Originaltitel Twelve Monkeys
Instruktør Terry Gilliam
Udgivelsesår 1995
Tags tid rejse(time travel), Dystopia, skizofreni(schizophrenia), dødbringende virus(lethal virus), abe(monkey), efter apocalypse(post-apocalypse), Philadelphia, Cassandra Kardiologiske(cassandra syndrom), Stockholm syndrom(stockholm syndrome), underjordiske(subterranean), KoLay, post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.