A.I. Artificial Intelligence (2001)

Science fiction / Drama / Eventyr af Steven Spielberg med Haley Joel Osment, Frances O'Connor, Sam Robards, Jake Thomas

Itunes Lej / 39 kr

Plot

I dette dystre Steven Spielberg-drama bliver det avancerede robotbarn David programmeret til at vise betingelsesløs kærlighed.

Priser

Se A.I. Artificial Intelligence online, ikke gratis men billigst
Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned og kan ses i HD kvalitet
Køb
79 kr. for Altid og i HD kvalitet
Lej Sprog Pris Tid Kvalitet
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer HD Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid Kvalitet
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned HD Se nu
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid HD Se nu
A.I. Artificial Intelligence

Detaljer

Genre Science fiction, Drama, Eventyr
Originaltitel Artificial Intelligence: AI
Instruktør Steven Spielberg
Udgivelsesår 2001
Tags nye Kærlighed(new love), Dystopia, tab af mor(loss of mother), skæbne(destiny), Alien, anklagemyndigheden(prosecution), profeti(prophecy), fejhed(cowardliness), Ocean, Ice, fangen(prisoner), kunstige intelligens(artificial intelligence), Ice alder(ice age), Gigolo, Android, Doppelganger, hologram, udenjordisk teknologi(extraterrestrial technology), Pinocchio, kæle Bjørn(cuddle bear)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.