Edge of Tomorrow (2014)

Science fiction / Action af Doug Liman med Tom Cruise, Emily Blunt, Brendan Gleeson, Bill Paxton

video.ClickBaitProvider.Name Lej / 39 kr

Plot

Mens Jorden bekæmper en invasion fra rummet, dræbes Bill Cage i kamp, og en tidsløkke tvinger ham til at opleve hans sidste dag igen og igen.

Priser

Se Edge of Tomorrow online, ikke gratis men billigst
Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 39 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 49 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 49 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Køb
99 kr. for Altid og i HD kvalitet
99 kr. for Altid og i HD kvalitet
Lej Sprog Pris Tid Kvalitet
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer HD Se nu
39 kr 48 timer HD Se nu
49 kr 48 timer HD Se nu
49 kr 48 timer HD Se nu
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid HD Se nu
99 kr Altid HD Se nu
Edge of Tomorrow

Detaljer

Genre Science fiction, Action
Originaltitel Edge of Tomorrow
Instruktør Doug Liman
Udgivelsesår 2014
Tags Dystopia, Alien, krig(war), soldat(soldier), Deja vu, Alien invasion, militære officer(military officer), tid Warp(time warp), Exoskeleton, KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.