Appleseed: Alpha (2014)

Science fiction / Action / Animation af Shinji Aramaki med Luci Christian, David Matranga, Wendel Calvert, Adam Gibbs

Itunes Køb / 99 kr

Plot

A young female soldier and her cyborg partner survive post World War III apocalyptic New York and search for the legendary city of Olympus.

Priser

Se Appleseed: Alpha online, ikke gratis men billigst
Køb
59 kr. for Altid og i HD kvalitet
99 kr. for Altid og i HD kvalitet
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
59 kr Altid HD Se nu
99 kr Altid HD Se nu
Appleseed: Alpha

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Animation
Originaltitel Appleseed Alpha
Instruktør Shinji Aramaki
Udgivelsesår 2014
Tags krig(war), efter apocalypse(post-apocalypse), mecha, cyberpunk, post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.