2010 - Den anden rumrejse (1984)

Thriller af Peter Hyams med Roy Scheider, John Lithgow, Helen Mirren, Bob Balaban

Plot

En russisk-amerikansk ekspedition sendes til Jupiter for at finde ud af hvad der skete med USS Discovery og dens besætning. Hvorfor gik HAL amok og dræbte nogle af besætningsmedlemmerne? Hvad er det for en sort monolit, der har vist sig i nærheden af Jupiter? En masse spørgsmål trænger sig på. Alt imens truer globale spændinger på jorden med at skabe splid blandt ekspeditionens medlemmer.

Priser

Se 2010 - Den anden rumrejse online, ikke gratis men billigst
Streames ikke på nuværende tidspunkt.
2010 - Den anden rumrejse

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel 2010
Instruktør Peter Hyams
Udgivelsesår 1984
Tags plads rejse(space travel), astronaut, Ghost skib(ghost ship), Jupiter, Super computer, plads mission(space mission), Monolith, ydre plads(outer space), meningsløst(pointless), bugtende(meandering), Nej Plot(no plot)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.