Abernes Planet: Revolutionen (2014)

Science fiction / Action / Thriller af Matt Reeves med Andy Serkis, Jason Clarke, Toby Kebbell, Keri Russell

Itunes Køb / 79 kr

Plot

Ti år er gået siden en pandemi tog livet af 90% af menneskeheden og genmodificerede aber ledet af chimpansen Caesar brød fri fra menneskelig fangenskab. De lever nu et civiliseret liv i skoven og er i færd med at udvikle et verbalt sprog, da en flok forskere på jagt efter en generator dukker op, og så går der ikke lang tid, før helvede bryder løs.

Priser

Se Abernes Planet: Revolutionen online, ikke gratis men billigst
Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Køb
79 kr. for Altid og i HD kvalitet
99 kr. for Altid og i HD kvalitet
Lej Sprog Pris Tid Kvalitet
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer HD Se nu
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid HD Se nu
99 kr Altid HD Se nu
Abernes Planet: Revolutionen

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Drama
Originaltitel Dawn of the Planet of the Apes
Instruktør Matt Reeves
Udgivelsesår 2014
Tags Dystopia, skov(forest), efterfølger(sequel), APE, 3D, Leder(leader), pest(plague), videnskabsmand(scientist), Woods, abe(monkey), koloni(colony), efter apocalypse(post-apocalypse), dyr angreb(animal attack), medicinsk forskning(medical research), KoLay, post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.