A Clockwork Orange (1971)

Krimi / Drama af Stanley Kubrick med Malcolm McDowell, Patrick Magee, Adrienne Corri, Michael Bates

VIAPLAY Lej / 29 kr

Plot

Hovedpersonen Alex er en ultravoldelig ung mand fra fremtidens Storbritannien. Han bliver arresteret odg dømt for mord og voldtægt. Mens Alex er i fængslet bliver han indlemmet i et eksperiment, der skal omprogrammere voldelige fanger, så de ender med at hade vold og kriminalitet.

Priser

Se A Clockwork Orange online, ikke gratis men billigst
Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer og kan ses i SD kvalitet
Lejen er 29 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lej Sprog Pris Tid Kvalitet
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer SD Se nu
29 kr 48 timer HD Se nu
A Clockwork Orange

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel A Clockwork Orange
Instruktør Stanley Kubrick
Udgivelsesår 1971
Tags Dystopia, fængsel(prison), samfund(society), vold(violence), voldtægt(rape), Street bande(street gang), ungdomsårene(adolescence), seksualitet(sexuality), Beethoven, forældre børn forholdet(parents kids relationship), sociale arbejdstager(social worker), levende sammen(living together), kontrovers(controversy), kontroversielle(controversial), futuristisk samfund(futuristic society)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.