Hanna (2011)

Action / Thriller / Eventyr af Joe Wright med Saoirse Ronan, Eric Bana, Cate Blanchett, Tom Hollander

Itunes Lej / 39 kr

Plot

A 16-year-old assassin longs for a normal life. But when the CIA is hunting you, normal is relative.

Priser

Se Hanna online, ikke gratis men billigst
Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 39 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Lejen er 39 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned og kan ses i HD kvalitet
Køb
49 kr. for Altid og i HD kvalitet
49 kr. for Altid og i HD kvalitet
49 kr. for Altid og i HD kvalitet
Lej Sprog Pris Tid Kvalitet
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer HD Se nu
39 kr 48 timer HD Se nu
39 kr 48 timer HD Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid Kvalitet
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned HD Se nu
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid HD Se nu
49 kr Altid HD Se nu
49 kr Altid HD Se nu
Hanna

Detaljer

Genre Action, Thriller, Eventyr
Originaltitel Hanna
Instruktør Joe Wright
Udgivelsesår 2011
Tags uddannelse(training), duringcreditsstinger, teenage Pige(teenage girl), pistol, Strip Club, Assassin, britiske(british), hemmelighed agent(secret agent), selv offer(self sacrifice), Road tur(road trip), døde dyr(dead animal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.