abernes planet (1968)

Science fiction / Thriller / Eventyr af Franklin J. Schaffner med Charlton Heston, Roddy McDowall, Kim Hunter, Maurice Evans

Itunes Lej / 39 kr

Plot

I Franklin J. Schaffners science-fiction klassiker overlever astronauten Taylor (Charlton Heston) en nødlanding på en fjern planet, regeret af aber, der taler og er påklædte som mennesker. De herskende aber indfanger eksemplarer af en primitiv menneskerace, holder dem i bur og udfører nedværdigende eksperimenter på dem. Taylor selv jages, og hans eneste håb er to samfundskritiske chimpanser, der opdager, at han kan tale.

Priser

Se abernes planet online, ikke gratis men billigst
Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer og kan ses i HD kvalitet
Køb
79 kr. for Altid og i HD kvalitet
Lej Sprog Pris Tid Kvalitet
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer HD Se nu
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid HD Se nu
abernes planet

Detaljer

Genre Science fiction, Thriller, Eventyr
Originaltitel abernes planet [1968]
Instruktør Franklin J. Schaffner
Udgivelsesår 1968
Tags tid rejse(time travel), gorilla, slaveri(slavery), Dystopia, plads Marine(space marine), chimpanse(chimp), plads rejse(space travel), APE, menneskelige underkastelse(human subjugation), astronaut, Bondage, Apocalypse, menneskelige Evolution(human evolution)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.