Afflicted (2013)

Gyser / Thriller af Clif Prowse med Baya Rehaz, Derek Lee, Clif Prowse, Edo Van Breemen

video.ClickBaitProvider.Name Køb / 89 kr

Plot

De to barndomsvenner Derek og Clif begiver sig ud på deres drømmerejse, efter at Derek får konstateret en potentielt dødelig hjernesygdom. Da de befinder sig i Paris, bliver Derek angrebet af et vampyr-lignende væsen, og resten af turen udvikler sig til et sandt mareridt.

Priser

Se Afflicted online, ikke gratis men billigst
Køb
59 kr. for Altid og i HD kvalitet
89 kr. for Altid og i HD kvalitet
Køb Sprog Pris Tid Kvalitet
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid HD Se nu
89 kr Altid HD Se nu
Afflicted

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel Afflicted
Instruktør Clif Prowse, Derek Lee
Udgivelsesår 2013
Tags fundet optagelser(found footage), vampiros
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film

Hos Streamhub elsker vi film. Vi elsker film så meget, at vi har samlet over 20.000 af dem i ét stort bibliotek og du kan gå på opdagelse i dem alle sammen med vores søgemaskine. Søg blandt titel, skuespillere og instruktører og sortér det hele på årgang, IMDb score, årgang, genre, indhold og pris.

Når du har fundet din film, sørger vi for et resumé, cover, genrer, medvirkende, instruktører, trailer og meget mere. Skulle du ikke være helt overbevist, så giver dig nogle bud på lignende film.

Hos Streamhub lejer eller sælger vi ikke filmene. Vi ved hvor de kan streames og viser dig hvad de koster, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Hos Streamhub har vi alle film fra tjenesterne iTunes, Blockbuster, Viaplay, Netflix, Plejmo, HBO Nordic og C More. Vi arbejder altid på at få flere tjenester med i vores bibliotek og hvis der er en tjeneste du savner, så hører vi gerne fra dig.